ak man dieniņ – rīt seminārs @3pavari – šodien neēdam

MŪSDIENĪGA LATVISKA VIRTUVE: 3 SALDĀS UN 3 SĀĻĀS MĒRCES
Pavāra Ērika Dreibanta meistarklase
2012. gada 14. novembris, Restorāns “Tam labam būs augt”
10.00

Kopā gatavošanas ēdienkarte (Ēdienkarti sastādīja: Ēriks Dreibants)
· Putota kazas siera salāti ar lazdu riekstiem un kaņepju mērci
· Laša rullīši ar drupinātu rupjmaizi, lauku zaļumiem un brūkleņu un cidoniju mērci
· Cepta pīles krūtiņa plūškoka marinādē ar šķelto zirņu mērci
· Šokolādes fondants ar smiltsērkšķu un zvaigžņu anīsa mērci
· Drumstalu deserts ar olu un ābolu vīna mērci
· Medus un melno piparu mērce ar slāpeklī gatavotu saldkrējuma saldējumu.

 

Advertisements

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s