Enčiladas

Es nepretendēju uz autentiskumu, un Meksikā pagaidām vēl neesmu bijusi. Sīkumus varētu noskaidrot pie mūsu Latīņamerikas klejotāja Arta – ceru, ka viš te ieliks komentāru. Par to es viņu pacienāšu ar kādu īsteni treknu latviešu saldo.  Nu tad ķeramies pie darba…Pirmo reizi lielveikalā stāvēju pie Santa Maria stenda ar sarakstu, kas nepieciešams ? – nu te var redzēt –

Vēl nepieciešama kāda gaļas piedeva – piem.-  4 vistas stilbiņi, kurus uzvāra un atkaulo, gaļu sagriež. Es šoreiz izmantoju kakla karbonādes gabalu ap 500 g.

Apcepu sagrieztu gabaliņos + garšvielas un sautēju – stipri mīkstu…


Tikmēr sagriežam zaļumus, sīpolu, ķiploku (es lieku klāt Ķīnas kāpostu), to visu apcepam.
Pievienojam pannā pie sīpoliem, ķiplokiem un Ķīnas kāposta sautēto gaļu + Taco garšvielas, apcepam visu + Salsa.

Pildījums gatavs.

Ņemam tortiļas, pildam ar masu, rullējam un cieši saliekam cepampannā, kurā ielieta 1/2 burciņa Taco mērce. Pārlejam ar otru 1/2 burciņas saturu, uzrīvējam 300 g siera, zaļumi. Cepam~15 min 200 grādos. Pasniedzam ar skābu krējumu.



Recepte no “Cāļa ” portāla, autors Rudīte.

Neko neatkorķējam- nav laika…- jūs jau gan varat…

Advertisements

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s